TEKİRDAĞ / SARAY - Büyükyoncalı 1 Kasım İlkokulu

Büyükyoncalı 1 Kasım İlkokulu

Adres
AZİZİYE MAH. NADİR TÜTÜNCÜ CAD. BÜYÜKYONCALI 1 KASIM İLKOKULU BLOK NO 1 SARAY / TEKİRDAĞ
Vizyon
Büyükyoncalı 1 Kasım İlkokulu olarak toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, eğitim öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten, başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanan, eğitim öğretimin etkin olarak yürütüldüğü bir çevrede, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
DERS BAŞLANGICI: 08.50 DERS BİTİŞİ: 14.30
KALORİFER-KÖMÜR
SARAY VE ÇERKEZKÖY ARASINDAKİ OTOBÜSLER
ÖĞRENCİ SERVİSİ BULUNUR
BÜYÜKYONCALI BELDESİ SARAY
SARAY İLÇE MERKEZİNE 7 KM.